Catering

Catering bestellen in de Bollenstreek

black-dots

Bent u op zoek naar professionele en smaakvolle catering in de Bollenstreek? 2 Chefs Cooking staat voor u klaar. Of het nu gaat om catering voor een bedrijf, voor een feest of bij u aan huis. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee. Wij bereiden al het lekkers van het seizoen, in samenspraak met uw wensen.

Catering laten bezorgen of bij u op locatie, dat kan door de hele Bollenstreek en Haarlemmermeer.
Lunch 2 chefs cooking

Catering voor iedere gelegenheid

2 Chefs Cooking verzorgt de complete catering van uw gelegenheid. Kiest u voor heerlijke hapjes, een buffet, lunch of een compleet diner? Samen bespreken we de wensen en u ontvangt een op maat gemaakte offerte. Vervolgens gaan de chefs de keuken in, en zorgen wij voor een onvergetelijke smaakbeleving. U kunt op Google een aantal van de recensies lezen, van gasten die u voor zijn gegaan.

black-dots

Culinair genieten

2 Chefs Cooking staat voor vers en lekker eten. Dagelijks bezorgen wij verse maaltijden aan huis, als ook vers gesneden carpaccio’s, salades, bowls en desserts, alles bereid in eigen keuken. Tijdens uw feest flink uitpakken en culinair genieten? De chefs verzorgen heerlijke hapjes die ook nog eens een lust voor het oog zijn. Maar ook voor een bedrijfslunch of vergadering bieden wij u diverse belegde luxe broodjes, salades, bowls of verse en verrassende maaltijden. Iedere gelegenheid (én smaak) is uniek, en daarom vertellen wij u graag alle mogelijkheden voor een volledig verzorgde catering.

black-dots
uw maaltijd thuis bezorgd - 2 chefs cooking

Catering op iedere locatie

2 Chefs Cooking verzorgt de catering in de hele Bollenstreek. Vanuit onze professionele keuken in Hillegom komen wij naar u toe in Lisse, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, De Zilk, Beinsdorp, Bennebroek, Vogelenzang en Hillegom. Heeft u een aanvraag voor catering buiten de Bollenstreek? Dat kan in overleg, neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

black-dots

LEKKER ETEN EN GOED GEZELSCHAP, DAAR DRAAIT ALLES OM

Satellietbaan 31B, Hillegom

0252-786104

info@2chefscooking.nl

Neem contact met ons op

89/5000 We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0