Eten bestellen Beinsdorp

Vers eten thuis bezorgd in Beinsdorp

black-dots

Eten bestellen en thuis laten bezorgen in Beinsdorp, dat kan bij 2 Chefs Cooking uit Hillegom. Kies een van onze heerlijke gerechten uit ons wisselende menu en bestel en betaal gemakkelijk online. Bestelt u vóór 13.30? Dan komen we het eten dezelfde dag tussen 16.30 en 18.30 kosteloos bezorgen in Beinsdorp (wij bezorgen niet op zondag). Komt de bezorgtijd niet uit? Dan kunt u uw bestelde eten ook ophalen tussen 17.00 en 18.00 uur in onze keuken in Hillegom.

Keuken - 2 Chefs Cooking
uw maaltijd thuis bezorgd - 2 chefs cooking

Uit eten in eigen huis in Beinsdorp

Wij bezorgen dagelijks warme maaltijden, lunch en catering in Beinsdorp. Iedere week hebben wij een vers weekmenu, en daarnaast kunt u kiezen uit onze verse belegde broodjes, salades, bowls, wraps of warme maaltijden.  Na uw bestelling wordt het eten gratis bij u thuis bezorgd in Beinsdorp. De maaltijden zijn biologisch verpakt en kunt u thuis eenvoudig opwarmen door de bijgevoegde instructie te volgen. Op onze Facebookpagina leest u hoe klanten dit ervaren. Woont u buiten Beinsdorp? Bekijk ons hele bezorggebied op deze pagina.

black-dots

Afhaallocatie

Het is ook mogelijk om uw bestelde maaltijden bij ons op te halen in Hillegom. Tussen 17.00 en 18.00 uur kunt u de maaltijd afhalen in onze professionele keuken aan de Satellietbaan 31B in Hillegom. Lukt het niet om in dit tijdsslot langs te komen? Neem dan contact met ons op, dan vinden we samen ongetwijfeld een oplossing.

black-dots

good food. good feelings.

Satellietbaan 31B, Hillegom

0252-786104

info@2chefscooking.nl

Neem contact met ons op

89/5000 We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0