Eten bestellen De Zilk

Vers eten thuis bezorgd in De Zilk

black-dots

Heeft u al een keuze gemaakt uit een van onze heerlijke gerechten uit ons menu? Bij 2 Chefs Cooking verzorgen wij vers eten bij u thuis of op het werk. Bestelt u vóór 13.30 besteld? Dan komen we het eten dezelfde dag tussen 16.30 en 18.30 kosteloos bezorgen in De Zilk (wij bezorgen niet op zondag). Komt de bezorgtijd niet uit? Dan kunt u uw bestelde eten ook ophalen tussen 17.00 en 18.00 uur in onze keuken in Hillegom.

Lunch 2 chefs cooking
uw maaltijd thuis bezorgd - 2 chefs cooking

Uit eten in eigen huis in De Zilk

Wij bezorgen dagverse warme maaltijden, lunch en catering in De Zilk. In ons wisselende weekmenu kunt u een keuze maken uit vers belegde broodjes, salades, bowls, wraps of een warme maaltijd. Maak het feest compleet met een overheerlijk dessert zoals onze ‘guilty pleasure’. Na uw bestelling wordt het eten gratis bij u thuis bezorgd in De Zilk. De maaltijden zijn biologisch verpakt en er zit een duidelijke instructie bij voor het opwarmen van het eten.  Op onze Facebookpagina leest u hoe klanten dit ervaren. Woont u buiten De Zilk? Bekijk ons hele bezorggebied op deze pagina.

black-dots

Afhaallocatie

Het is ook mogelijk om uw bestelde maaltijden bij ons op te halen in Hillegom. Tussen 17.00 en 18.00 uur kunt u de maaltijd afhalen in onze professionele keuken aan de Satellietbaan 31B in Hillegom. Lukt het niet om in dit tijdsslot langs te komen? Neem dan contact met ons op, dan vinden we samen ongetwijfeld een oplossing.

black-dots

good food. good feelings.

Satellietbaan 31B, Hillegom

0252-786104

info@2chefscooking.nl

Neem contact met ons op

89/5000 We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0