Eten bestellen Hillegom

Vers eten thuis bezorgd in Hillegom

black-dots

Heeft u al een keuze gemaakt uit een van onze smaakvolle gerechten. Bij 2 Chefs Cooking verzorgen wij vers eten bij u thuis of op het werk. Heeft u vóór 13.30 besteld? Dan wordt het eten dezelfde dag tussen 16.30 en 18.30 kosteloos bezorgd in Hillegom (wij bezorgen niet op zondag). Komt de bezorgtijd niet uit? Dan kunt u uw bestelde eten ook ophalen tussen 17.00 en 18.00 uur in onze keuken in Hillegom.

Lunch 2 chefs cooking
uw maaltijd thuis bezorgd - 2 chefs cooking

Ruime keuze in Hillegom

Wij bezorgen lunch, warme maaltijden en catering in Hillegom. Kies uit vers belegde broodjes, salades, bowls, wraps of een warme maaltijd in ons menu. Iedere week staat er een nieuw menu op onze website met verse maaltijden die gratis worden thuis bezorgd in Hillegom. Bij de maaltijden zit een duidelijke instructie zodat u het alleen nog maar thuis hoeft op te warmen. U leest op onze Facebookpagina hoe klanten dit ervaren. Heeft u een vraag over 2 Chefs Cooking of woont u buiten Hillegom? Bekijk hier het hele bezorggebied.

black-dots

Afhaallocatie

Het is ook mogelijk om uw bestelde maaltijden bij ons op te halen in Hillegom. Tussen 17.00 en 18.00 uur kunt u de maaltijd afhalen in onze professionele keuken aan de Satellietbaan 31B in Hillegom. Lukt het niet om in dit tijdsslot langs te komen? Neem dan contact met ons op, dan vinden we samen ongetwijfeld een oplossing.

black-dots

good food. good feelings.

Satellietbaan 31B, Hillegom

0252-786104

info@2chefscooking.nl

Neem contact met ons op

89/5000 We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0