Eten bestellen Lisse

Vers eten thuis bezorgd in Lisse

black-dots

2 Chefs Cooking bezorgd vers en smaakvol eten bij jou thuis of op het werk in Lisse. Bestel je voor 13.30? Dan komen wij het eten dezelfde dag tussen 17.30 en 18.45 kosteloos bezorgen in Lisse (wij bezorgen niet op zondag). Komt de bezorgtijd niet uit en bent u in de buurt van Hillegom? Dan kunt u de maaltijd op komen halen tussen 17.00 en 18.00 uur in onze professionele keuken in Hillegom.

Salade – Verse salades thuis bezorgd in Hillegom en omgeving
uw maaltijd thuis bezorgd - 2 chefs cooking

Ruime keuze in Lisse

Wij bezorgen warme maaltijden (uit ons wisselende weekmenu), lunch, salades en catering in Lisse. U kunt kiezen uit vers belegde broodjes, salades, wraps, poke bowls of specialiteiten uit ons menu. Iedere week staat er een nieuw menu op onze website met warme en verse maaltijden die wij gratis thuis bezorgen in Lisse. Het eten wordt verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen en zijn voorzien van een duidelijke instructie om het eten bij u thuis in Lisse op te warmen.  Op onze Facebookpagina kunt u lezen hoe klanten dit ervaren. Woont u buiten Lisse en wilt u weten waar wij nog meer bezorgen? Bekijk hier ons hele bezorggebied.

black-dots

Afhaallocatie

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen in Hillegom. Tussen 17.00 en 18.00 uur kunt u de maaltijd afhalen in onze professionele keuken aan de Satellietbaan 31B in Hillegom. Lukt het niet om in dit tijdsslot langs te komen? Neem dan contact met ons op, dan vinden we samen ongetwijfeld een oplossing.

black-dots

good food. good feelings.

Satellietbaan 31B, Hillegom

0252-786104

info@2chefscooking.nl

Neem contact met ons op

89/5000 We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0