Eten bestellen Lisserbroek

Vers eten thuis bezorgd in Lisserbroek

black-dots

2 Chefs Cooking bezorgd vers en smaakvol eten bij jou thuis of op het werk in Lisserbroek. Bestel je voor 13.30? Dan komen wij het eten dezelfde dag tussen 17.30 en 18.45 kosteloos bezorgen in Lisserbroek (wij bezorgen niet op zondag). Komt de bezorgtijd niet uit en bent u in de buurt? Dan kunt u de maaltijd op komen halen tussen 17.00 en 18.00 uur in onze professionele keuken in Hillegom.

Bowl
uw maaltijd thuis bezorgd - 2 chefs cooking

Kies uw maaltijd in Lisserbroek

In onze uitgebreide menu kunt u een ruim aanbod vinden van warme maaltijden, salades, bowls en wraps. Maak een keuze uit vers belegde broodjes, een maaltijd uit ons weekmenu of onze ‘guilty pleasure’ als dessert. Wekelijks komt er een nieuw menu op onze website met verse maaltijden door de chefs bereid. De maaltijden bezorgen wij gratis bij u thuis in Lisserbroek. Bij het eten zit een duidelijke instructie zodat u de maaltijd thuis eenvoudig kunt opwarmen.¬†Op onze Facebookpagina kunt u lezen hoe klanten dit ervaren. Woont u buiten Lisserbroek en wilt u weten waar wij nog meer bezorgen? Bekijk hier ons hele bezorggebied.

black-dots

Afhaallocatie

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen in Hillegom. Tussen 17.00 en 18.00 uur kunt u de maaltijd afhalen in onze professionele keuken aan de Satellietbaan 31B in Hillegom. Lukt het niet om in dit tijdsslot langs te komen? Neem dan contact met ons op, dan vinden we samen ongetwijfeld een oplossing.

black-dots

good food. good feelings.

Satellietbaan 31B, Hillegom

0252-786104

info@2chefscooking.nl

Neem contact met ons op

89/5000 We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0