Iets te vieren?

Lekker eten

Op uw feest

black-dots

Ieder feest is uniek, net als uw gasten. Daarom denken wij graag mee over de invulling van uw speciale gelegenheid. Er zijn talloze mogelijkheden om de catering op uw evenement te verzorgen. Wordt het een lunch, hapjes, walking dinner of juist een luxe gangendiner? Wij maken graag met u een afspraak bij de Chefs in de keuken om de vele mogelijkheden te bespreken.

Door onze vakkennis zullen wij altijd blijven verrassen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over catering op evenementen in de Bollenstreek en wij maken graag een passende offerte voor u op.

Een lunch of diner voor grote of kleine groepen?

2 Chefs Cooking brengt vers en lekker eten op uw evenement dat ook nog eens gezond is. Met het eten van 2 Chefs Cooking laat je uw collega’s of gasten genieten van heerlijke en smaakvolle gerechten. Wij spelen graag in op uw wensen.

black-dots
Evenementen catering – 2 chefs cooking
ontwerp-zonder-titel-3

Catering op uw (bedrijfs)event?

2 Chefs Cooking brengt vers en lekker eten op de werkvloer dat ook nog eens gezond is. Heeft u wel eens gedacht aan een walking dinner, wilt u een volledig verzorgde lunch of iets anders? Alles is mogelijk als het gaat om catering op evenementen. Wij denken graag met u mee!

black-dots

good food. good feelings.

Satellietbaan 31B, Hillegom

0252-786104

info@2chefscooking.nl

Neem contact met ons op

89/5000 We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0