Hoe werkt het?

1. Kies uit het wisselende weekmenu

Kies uit ons wisselende weekmenu de maaltijd(en) naar jouw keuze of kies voor een van onze vers bereide carpaccio’s, salades of bowls. Bestel online en betaal gemakkelijk met iDeal.

2. De chefs gaan de maaltijden bereiden

Na jouw bestelling gaan de chefs de keuken in. Onze verse maaltijden bezorgen we vervolgens bij jou thuis in een biologisch afbreekbare verpakking. Bestel voor een avond, meerdere dagen of voor een speciale gelegenheid.

3. U warmt de maaltijd eenvoudig thuis op

Vóór 13.30 besteld, is dezelfde dag tussen 16.30 en 18.30 kosteloos bezorgd op maandag t/m zaterdag. Bezorgtijden voor Lisse en Lisserbroek zijn tussen 17.30 en 18.45. Na 13.30 besteld? Geen probleem. U kunt tot 15.30 bestellen en de maaltijd tussen 17.00 en 18.00 uur op komen halen in Hillegom. De maaltijd kunt u volgens instructies thuis opwarmen.

4. Genieten maar

Maaltijd opgewarmd? Genieten maar! Geen afwas, geen boodschappen (want dat hebben wij al voor u gedaan) en dus houdt u tijd over voor leuke dingen.

Lekker eten, bij jou thuis bezorgd!

Iedere week stellen wij een menu samen met afwisselende en verse ingrediënten. Wij koken met de seizoenen mee, zoals stoofgerechtjes in de winter, asperges in het voorjaar en lichtere maaltijden in de warme zomermaanden Dankzij onze jarenlange ervaring als chefkok en passie voor gezond eten, weten wij u iedere week te verrassen.

Het is ons vak om gebruik te maken van verschillende kooktechnieken en bereidingswijzen. Zo roken wij zelf onze vis en gevogelte in eigen keuken. De producten halen wij bij lokale ondernemers zoals Theo Opdam, de groente specialist. De lekkerste geitenkaas halen wij in Oude Wetering bij Van Dorp.

Het gaat niet om de vraag, maar vers is het antwoord!

Wij bezorgen uw maaltijd(en) kosteloos in Hillegom, Lisse, Lisserbroek, De Zilk en Beinsdorp. Voor bedrijfscatering hebben wij een groter bezorg gebied, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

good food. good feelings.

Satellietbaan 31B, Hillegom

0252-786104

info@2chefscooking.nl

©2017 All Rights Reserved. 

Neem contact met ons op

89/5000 We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0