Over ons

2 chefs cooking Hillegom

Wie zijn de chefs?

black-dots

Wij zijn Chris en Sjaak, 2 chefs met jarenlange ervaring in restaurants en hotels in de Bollenstreek. Vanuit onze keuken in Hillegom, bereiden wij dagelijks verrassende maaltijden. Vandaar de naam: 2 Chefs Cooking. De maaltijden bezorgen wij bij u thuis, of u kunt het af komen halen bij ons. Vervolgens kunt u het eenvoudig thuis opwarmen volgens de instructies. 

Wij staan voor vers, gezond en duurzaam eten. Daarom kopen wij zoveel mogelijk in bij de lokale leveranciers. Naast dagelijks verse maaltijden, verzorgen wij ook de catering bij uw bedrijf of op uw evenement. Een van onze specialiteiten is een Walking Dinner. Neem gerust contact met ons op, en dan vertellen we u graag meer!

De keuken in Hillegom

black-dots

In de professionele keuken in Hillegom, op de Satellietbaan, bereiden wij dagelijks de verse maaltijden. Hier kunt u de maaltijden komen afhalen tussen 16.30 en 18.00 maar hier ontvangen wij u ook graag om meer te vertellen over ons concept.

Over de 2 chefs cooking

Neem contact met ons op

black-dots

Heeft u een een vraag, opmerking, speciale wensen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met 2 Chefs Cooking via onderstaand contactformulier. Bekijk ook onze veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord hier al tussen.

Satellietbaan 31B, Hillegom

0252-786104

info@2chefscooking.nl

2 Chefs Cooking 2020 ©Alle rechten voorbehouden. Deze website is gerealiseerd door RET B.V. 

Neem contact met ons op

89/5000 We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0